od 15 lat jeżdżę do Elcaru, tylko na zmianę Pana Kurzawińskiego. Od kilku lat na prawdę zauważyłem poprawę jeżeli chodzi o jakość roboty i ceny. Można powiedzieć, że dla mnie ceny w tym ASO są takie jak u przysłowiowego "Pana Kazia". Więc skoro tak samo kosztuje, a dodatkowo mam gwarancję na robotę i części to po co szukać gdzie indziej? Na hale wejdę, z mechanikami pogadam, palcem pokażę, coś zasugeruję, z mistrzem ustalę strategię, super rabacik na końcu dostanę. Złotą kartę bym już dawno miał, ale kierownik serwisu, mimo chyba 10 lat jakie upłynęły od tego zdarzenia, ciągle mnie pamięta jak mu za skórę zalazłem i publicznie ośmieszyłem, więc może zgody nie podpisać :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech Udajemy że się nie widzimy, gdy czekam na oddanie autka w serwisie. Czasem węszy, ale nie próbuje sabotować naszych układów z mistrzem :szeroki_usmiech
A, i nauczyli się nie tylko wymieniać ale i naprawiać co mnie osobiście zszokowało.
Niedługo przegląd, więc zakupy na allegro filtrów i olejów już zrobione i po raz kolejny do Elcaru
A, i nauczyli się nie tylko wymieniać ale i naprawiać co mnie osobiście zszokowało.
Niedługo przegląd, więc zakupy na allegro filtrów i olejów już zrobione i po raz kolejny do Elcaru
Komentarz